Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kivinokka jäi pöydälle kohteliaisuudesta

Miksi Kivinokan suunnitelma jäi vielä lautakunnassa pöydälle? Herrasmiessääntöjen takia. Pöytääminen tai pöydälle jättäminen on tapa siirtää käsittelyssä oleva asia seuraavaan kokoukseen käsiteltäväksi. Jokaisella ryhmällä on joskus vaikeita asioita, joita halutaan käsitellä tarkemmin. Kokoomukselle Kivinokka on sellainen asia ja he pyysivät asian vielä kerran pöydälle. On ihan hyvä sääntö, että jokainen ryhmä saa käydä sisäisen keskustelunsa rauhassa, puhua asiat halki ja selvittää asiat, joita haluavat. Tämä on varmasti edessä jokaisella ryhmällä vuorollaan. Siksi asia jäi vielä pöydälle.

Vihreät kannattavat Kivinokan säilyttämistä virkistyskäytössä. Vihreät kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsenet ja varajäsenet aikovat äänestää virkistyskäytön puolesta, kun asiasta päätetään kahden viikon päästä lautakunnassa.

Lautakunnan puheenjohtaja on lehdistössä miettinyt kompromissin vaihtoehtoa. Ei ole mitään tarvetta sellaisella kompromissille, joka rakentaisi Kivinokan virkistysalueelle. Vihreiden mielestä itäväylän ympäristöön voisi rakentaa, eritoten, jos moottoritiestä tehtäisiin katu, bulevardi. Sen varteen kannattaisi rakentaa. Kivinokan alueelle ei vihreiden mielestä ole mitään syytä mennä.

1 kommentti
  • Nina Kärkkäinen
    15.04.2014

    jos moottoritiestä tehtäisiin katu,??? Itäväylä ei todellakaan ole moottoritie