Som en erfaren ledamot kan jag bygga ett inspirerande Helsingfors: det behövs arbete och möjligheter för företagen, mera bostäder i vår maritima stad, och ordning i dess skolor och daghem.

Låt oss tillsammans göra Helsingfors till ett inspirerande metropol. Jag vill låta nya helsingforsare flytta till staden och skapa arbetstillfällen genom att locka företag och kunniga människor hit. Vi behöver flera bostäder, spårvägar och cykelbanor. Vi måste hjälpa våra lärare att ta ett språng till framtiden: fenomenbaserad undervisning och digitalisering ger inspiration! Vi måste även balansera möjligheterna för barn från olika bakgrunder genom en kostnadsfri småbarnsfostran.

Jag vill ha en aktiv roll att möjliggöra byggandet av tusentals nya hem. Arbetet har jag redan börjat på som medlem i stadsplaneringsnämnden.

Jag kommer att se till att företagare i Helsingfors har lokaler med goda förbindelser.

Jag vill stöda lärare för genomförandet av det digitala språnget. Vi måste garantera att skolor och daghem har hälsosomma utrymmen.