Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Väliaikana Jätkäsaaren tornia ja sen sellaista

Aika vain valuu sormien läpi ja ei ole taas tullut kommentoitua ajankohtaisia kaupunkipoliittisia ja valtakunnanpoliittisia asioita. Paitsi ehkä twitterissä ja facebookissa.

Jätkäsaaren torni: onneksi minun ei tarvinnut olla siitä päättämässä. Ruma kuin mikä, mutta toisaalta kannatan vähän uutta kaupunkiin sille sopiville paikoille ja mikä olisi uudelle sopivampaa kuin Jätkäsaari. Muuten inhoan sitä, kun tyypit panettelee Jätkäsaarta tai Ruoholahtea. Ruoholahti on hienoa kaupunginosa, jolla on oma tyyli. Vaikka siellä on mennyt asioita pieleen, kuten ehkä vähän monotonista julkisivurakentamista, mutta se on mukava, värikäs ja toimiva. Ugh. Olisin hyväksynyt tornin, ja Ode kirjoittaa minusta siitä hyvin.

Muut kootut mielipiteet:

Hienoa Suomi! Tulossa superviikonloppu, kun voitetaan lätkän MM ja Euroviisut. Viimeksi Viisut oli Helsingissä mahtava, upea, hengästyttävä tapahtuma, jonka soisin kyllä kokevani uudelleen. Tulkaa tänne!

1 kommentti
  • Mikko H
    17.05.2013

    Näitä ”ruma kuin mikä, mutta olisin hyväksynyt” -mielipiteitä on esittänyt aika monikin. Tornin pitäisi olla paikallaan ainakin sata vuotta, jos se on kunnolla rakennettu. Rumaa olisi siis riittänyt näkökentässä pitkään ja monille. Päätöksentekojärjestyksessä on jotain vikaa, kun se tuntuu tuottavan näitä tilanteita ja rumia rakennuksia jatkuvasti. Olisihan tuosta voinut pitää arkkitehtikilpailun. Toisaalta kilpailun tulos se on Musiikkitalokin, mutta ainakin sen osalta tutkittiin vaihtoehtoja.