Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kaupunki­suunnittelu­lautakunta 7.2.2017: välikokous

Posted on Ei avainsanoja 0

Kokous on välikokous, koska meillä on tarkoitus käydä isompi keskustelu toimitiloista. Siksi listalla on vain joitain poikkeamispäätöksiä. Ja isot asiat ovat ensi viikolla listalla.

Poikkeamishakemus Katajanokka, Katajanokanlaituri 2A

Asia jäi pöydälle viime viikolla. Allas pyytää pidempää aikaa toimintaansa. Kannatan itse sitä. Katolle on tulossa terassi.

Poikkeamishakemus (Pukinmäki, Unikkotie 4).

Hyväksytään se, että olemassa olevan kokoontumisrakennus (160 k-m²) muutetaan siten, että ensimmäistä kerrosta saa käyttää liike- tai yleisenä tilana ja toista kerrosta asuntona. Tämä haettu käyttötarkoitus poikkeaa asemakaavasta, jossa rakennusala on varattu leikkikenttärakennukseksi.

Poikkeamishakemus (Käpylä, Turjantie 6-14, Marjatantie 1-3 ja 9-17)

Hyväksytään talousrakennusten (13 kpl, yht. 360 k-m²) rakentaminen rakennuskieltoalueelle.

Poikkeamishakemus (Punavuori, Tehtaanpuisto, Tehtaankatu 23a)

Hyväksytään 21,5:n k-m² suuruisen pukuhuonekontin rakentaminen poiketen puistoalueelle. Olemassa oleva pelikenttä on tarkoitus jakaa tekonurmella päällystettävään pelialueeseen ja asfaltilla päällystettävään katukorisalueeseen. Aluetta ympäröivä aita on tarkoitus uusia. Pelialue on tarkoitus rajata kolmelta sivulta korotetuilla aidoilla sekä 5 m korkeuteen nousevilla suojaverkoilla.

Poikkeamishakemus (Meilahti, Seurasaarentie 11)

Hylätään kolmen auton autotallin/talousrakennuksen rakentaminen.

Koko lista täällä

2 kommenttia
 • Sirkushuveja Kauppatorilla
  03.02.2017

  Katajanokan allashankkeella oli alunperin 8 vuoden vuokrasopimus, mutta nyt vuokrasopimusta ollaan pidentämässä 15 vuoteen jo ennenkuin koko hökötystä on saatu edes hädintuskin alkuun. Se oli kai tarkoituskin. Lupien saamiseksi puhutaan ensin tilapäisistä rakennelmista, mutta kukapa hullu tällaisia tilapäiskäyttöön rakentelisi.

  • Elina
   14.02.2017

   Käsitin niin, että kyse oli tosiaan mm. hankkeen lainan ehdoista.