Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kaupunki­suunnittelu­lautakunta 20.12.2016: Ei Bauhausia Vallilaan

Kokouksen tärkein asia on poikkamislupahakemus, jolla Bauhaus haluaisi tulla Konepaja-alueelle Vallilaan. En kannata hanketta. En varsinaisesti vastusta Bauhausia, mutta hanke tällaisenaan ei ole hyvä. Siinä on useita ongelmia.

Se ei vastaa nykyistä suunnitelmaa alueelle. Konepaja-alueelle on tarkoitus rakentaa hienoa, moni-ilmeistä kaupunkia, johon kuuluu mm. kivijalkaliikkeet ja kadunvarsitoiminta. Bauhausin hakemus poistaa kaiken tämän. Se lisää liikennettä alueella merkittävästi. Lisäksi se vaikeuttaa alueelle rakentunutta aktiivista toimintaa. On löydettävä sellainen ratkaisu, joka ottaa kaiken tämän huomioon.

Yli viisisataa ihmistä jätti asiasta muistutuksen, vaikka virasto käsitteli asiaa poikkeuksellisen ja kummallisen nopealla aikataululla. Todella hienoa aktiivisuutta, näin nopeaa reagointia!

Näistä syistä, tämä poikkeamislupahakemus tulee minun mielestäni hylätä.

Kuva on Antti Möllerin blogista, ottanut Antti Möller: http://www.anttimoller.fi/

Kuva on Antti Möllerin blogista, ottanut Antti Möller: http://www.anttimoller.fi/