Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kaupunkisuunnittelulautakunta 19.5.2015: Lauttasaareen uusi päiväkoti ja skeittiohjelma

Kaupunkisuunnittelulautakunta 19.5.2015

Lauttasaaren Yhteiskoulun yhteyteen rakennetaan 2 500 k-m² päiväkoti. Sitä varten otetaan puistoaluetta osoitteesta Isokaari 30. Päiväkoti on iso, mutta niin on tarvekin Lauttasaaressa. Ekologinen käytävä kaventuu, mutta viheryhteys säilyy.

Pisararadan tarkistettu esitys. Kuulemisen jälkeen tehty useita eri muutoksia.

Helsingin skeittiohjelma 2015–2019. Tässä käydään läpi edellisen viisivuotiskauden toteutuneet hankkeet, nykyisten skeittipaikkojen kunto sekä esitetään skeittipaikkakohtaiset kehittämistoimenpiteet. Lisäksi on uusien paikkojen rakentamisohjelma.

skeittiohjelma

Talousarvioaloite ampuratahankkeesta. Helsingin Kivikkoon on mahdollisesti sisäampumaradan rakentaminen, mutta se on yksityinen. Liikuntatoimella ei ole varaa olla hankkeissa mukana. On olemassa ohjelma kehittämistä varten, joten niitä toimenpiteitä voisi toteuttaa.

Valtuustoaloite, jossa esitetään lisää katutaidetta ja graffitia Baanalle. Katutaiteelle sopivia paikkoja löytyy aikaisempien kilpailujenkin perusteella Baanan varrelta, tätä pitää siis tarkemmin tutkia ja suunnitella.