Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kaupunkisuunnittelulautakunta 16.12.2014 miinus yleiskaava

Kaupunkisuunnittelulautakunnan syksyn viimeisen kokouksen muut asiat, kuin yleiskaava (yleiskaava omassa osiossa)

Herttoniemen yritysalueen Puusepänkadun korttelit jäivät viime viikolla pöydälle. Paikalle sallitaan asuinrakentamista yritysalueen reunalle. Tämä jäi pöydälle, koska ehdotettu rajaus tekee kumman mutkan ja muutokseen mahtuisi enemmänkin taloja mukaan. Tämä jäi nyt pöydälle vuoden vaihteen yli, koska on vielä pohdittava mm. pyörätien linjausta.

Mellunmäen Saariseläntien ja Pyhätunturintien alue meni eteenpäin esitetyssä muodossa.

Atlantinkaari Jätkäsaaressa saa 2500 uutta asukasta. Rakennusten korkeudet voivat vaihdella 3-13-kerroksisina.Hyväntoivonpuistosta tulee tärkeä kaupunginosapuisto, siellä kulkee myös pyöräilyn baanareitti. Atlantinkatukin on osa pyöräilyn pääreittiverkkoa, joten siihen tulee yksisuuntaiset, jalankulusta erotetut pyörätiet.