Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kaupunkisuunnittelulautakunta 21.1.2014: Kalasataman sote-asema

Posted on 0

Uuden vuoden uudet jutut kaupunkisuunnittelulautakunnassa 21.1.2014

Kalasataman sosiaali- ja terveysasemaa koskeva asemakaavan muutos. Alun perin sovittiin, että asema tulee Kalasataman keskukseen. Nyt kuitenkin se tuleekin sen viereen, Työpajankadun pohjoispuoleisille tonteille. Se on vielä hyvin joukkoliikenteellä saavutettavissa. Jotenkin harmillista, ettei asema tulekaan ihan metroasemalle.

Haaga, Pajuniityntie 3 ja 5 asemakaavan muutokset. Muistutusten tekijät haluaa madaltaa luhtikäytävätalon Pajuniityntien puolella 3-kerroksiseksi. Näin ei tehdä, koska rakennukset toimivat myös melusuojana asuinalueen reunalla.

Rakennuskielto Kirkkohallituksen toimitilojen tonteille Katajanokalla. Kirkkohallitus on siirtymässä ja tontit vapautumassa. Rakennushistoriallisesti merkittävä kokonaisuus rauhoitetaan kaavoituksen ajaksi.

Rakennuskiellon jatkaminen Olympiakylän alueella ja Länsi-Käpylän alueella. Kaavoitus edelleen keskeneräistä.

Lisäksi listalla on uusi kilpailu puitesopimuksesta koskien melu- ja tärinäselvityksiä.