Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tonttivuokrat eteenpäin lautakunnasta

Posted on Ei avainsanoja 0

Kiinteistölautakunta päätti tarkistukseen tulevista vuokratonteista. Vihreiden jäsenten hyvien ehdotusten myötä tarkistusaikataulua lievennettiin ja korotusprosentteja loivennettiin. Lisäksi päätettiin ilmoittaa kaikille taloyhtiöille vuokrasopimuksen tilanne, vaikka tarkistukseen olisi vuosia.

Tärkeintä lienee se, että koko homma tullaan tarkastelemaan tänä keväänä osana valtuuston uutta strategianmuodostusta. Osana budjettipäätöstä tänä syksynä valtuusto päätti, että on selvitettävä asumisen hintaan vaikuttavat tekijät ja tehtävä asialle jotain. Asuminen on liian kallista.

Tontinvuokrat eivät ole se pääongelma. Itse asiassa vaikkapa autopaikkojen hinta, joita ei suinkaan peritä autopaikan haluavilta vaan jyvitetään kaikille asukkaille.

Keskustelua käydään tuossa edellisessäkin merkinnässä.

Hei ystävät hyvät, hyvää ja rauhallista joulunaikaa! Kuullaan taas ensi vuonna!

]]>