Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Yleistysten harha

Posted on Ei avainsanoja 0


Vanhusten yksinäisyys on suuri ongelma. Siihen ei vaikuteta indekseillä vaan yhdyskuntasuunnittelulla, senioritaloilla, kansalaistoiminnan tukemisella. Eläkeläisköyhyyttä ei poisteta kylvämällä rahaa aurinkorantojen golfaajille. Samaan aikaan lapsiperheköyhyys kasvaa, syvenee ja periytyy, mutta siitä ei puhuta, koska tilastoissa heidän sarakkeessaan on pienempi luku kuin eläkeläisillä. Edessä on nyt kampanjan loppusuora. On ollut ilo tehdä vaalityötä yhdessä muiden vihreiden ehdokkaiden kanssa. Suurista linjoista olemme samaa mieltä, mutta ehdokkaina olemme jokainen erilaisia. Kisa on kova ja tasainen. Siitä huolimatta ei ole tarvinnut pelätä saavansa puukkoa selkään omilta, vaikka väsymys alkaa painaa päälle. Tunnelma on korkealla. Nyt takaisin kaupungille. Muutos on mahdollista!
]]>