Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta 30.10.2018: kokouksen päätökset.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan harrastus/liikkuminen -avustukset myönnettiin ehdotuksen mukaisesti.

 

Maa-alue vuokrattiin telakkatoimintaan Lindgre´n Venetelakka Oy:lle etu-Töölöstä.

 

Ehdotettiin kaupunginhallitukselle, että varataan alue Pallo-Pojat Juniorit ry:lle ylipainerakenteisen jalkapallohallin suunnittelua ja rakentamista varten tulevasta Jätkäsaaren liikuntapuistosta. PPJ:llä on halli Hernesaaressa mutta se joutuu väistymään rakentamisen tieltä.

 

Annettiin lausunto Johanna Nuortevan valtuustoaloitteesta murrosikäisten nuorten vanhemmille suunnatusta perhevalmennuksesta. On tärkeää järjestää perhevalmennusta murrosikäisille nuorille. Valitettavasti nykyisillä resursseilla tarpeisiin ei pystytä vastaamaan riittävästi. Rahaa siis tarvittaisiin lisää, vaikka aloitetta kyllä kannatetaan.

 

Päätettiin Helsingin kaupungin etsivän nuorisotyön palvelun hankinta. Kolmeksi vuodeksi (plus yksi optiovuosi) hankitaan palvelua Helsingin Diakonissalaitokselta, NMKY:ltä, Diakoniaopistolta ja Valo-Valmennusyhdistys ry:ltä.

 

Koko lista.