Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta 30.10.2018: avustusten jakaminen

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan harrastus/liikkuminen -avustusten myöntäminen. Täältä löytyy lista avustuksen saajista. Minusta jako näyttää perustellulta.


Maa-alueen pitkäaikainen vuokraus telakkatoimintaan Lindgre´n Venetelakka Oy:lle etu-Töölöstä.

 

Alueen varaaminen Pallo-Pojat Juniorit ry:lle ylipainerakenteisen jalkapallohallin suunnittelua ja rakentamista varten tulevasta Jätkäsaaren liikuntapuistosta. PPJ:llä on halli Hernesaaressa mutta se joutuu väistymään rakentamisen tieltä. Tämä on odotettu päätös!

Lausunto Johanna Nuortevan valtuustoaloitteesta murrosikäisten nuorten vanhemmille suunnatusta perhevalmennuksesta. On tärkeää järjestää perhevalmennusta murrosikäisille nuorille. Valitettavasti nykyisillä resursseilla tarpeisiin ei pystytä vastaamaan riittävästi. Rahaa siis tarvittaisiin lisää, vaikka aloitetta kyllä kannatetaan.

 

Helsingin kaupungin etsivän nuorisotyön palvelun hankinta. Kolmeksi vuodeksi (plus yksi optiovuosi) hankitaan palvelua Helsingin Diakonissalaitokselta, NMKY:ltä, Diakoniaopistolta ja Valo-Valmennusyhdistys ry:ltä.

 

Koko lista.