Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta 10.4.2018: kirjaston kellutusjärjestelmä ja frisbeegolfradoista

 

Kaupunginkirjaston aineiston logistiikka- ja kellutusjärjestelmän hankinta. Uuden järjestelmän avulla koko kirjasto menee yhtenäiseen kokoelmaan. Kirjat jäävät palautuskirjastoon, ellei niille ole tarvetta muissa kirjastoissa. Tämä vapauttaa työaikaa muuhun.

 

Lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Seija Muurisen aloitteesta frisbeegolfradan rakentamiseksi Laajasaloon. Katsotaan, ettei Laajasalon alue sovellu frisbeegolfradan rakentamiseen rajallisen maa-alueen, vilkkaan muun käytön ja käynnissä olevien asemakaavamuutosten takia. Aikoinaan on tehty selvitys, jossa kartoitettiin kaupungin alueella olevat frisbeegolfradat sekä tutkittiin mahdollisten uusien ratojen sijoituspaikkoja. Siinä katsottiin 14 mahdollista eri kohdetta. Näistä ainoastaan kaksi aluetta, Kivikon ja Vuosaaren liikuntapuistot ympäristöineen todettiin soveltuviksi frisbeegolfrata-alueiksi. Kivikkoon on toteutettu rata ja Vuosaaren rata toteutettaneen, kun liikuntapuiston takana sijaitsevaa puistoaluetta ryhdytään rakentamaan.

 

Lautakunta puoltaa Kivikon liikuntapuiston alueelle sijoittuvan agilityharrastukseen soveltuvan liikuntahallin lainahakemusta.

 

Lautakunta esittää kaupunginhallitukselle Helsinki Stadion Management Oy:n suunnitteluvarauksen jatkamista Telia 5 G Areenan peruskorjaus- ja parannushanketta varten.

 

Maa-alueen vuokraaminen Kulosaarenkentän alueelta Kulosaaren Jalkapalloseura Kulps 2009 ry:lle perustettavalle yhtiölle.

 

Pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen uusiminen Vihreä-Valkoinen Tennishalli Oy:n kanssa.

 

Koko lista täällä.