Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Uusi työ Milttonilla

Posted on Ei avainsanoja 5

Hirveän innostavaa päästä varmasti Pohjoismaiden mielenkiintoisimpaan ja osaavimpaan tiimiin töihin! Siirryn 1.10.2017 Miltton Networksiin osakkaaksi ja johtavaksi asiantuntijaksi. Tässä tämänpäiväinen tiedote aiheesta:

 

Ympäristöministeri Ville Niinistön ja työministeri Anni Sinnemäen erityisavustajana työskennellyt Elina Moisio (VTM) on kutsuttu Miltton Networksin osakkaaksi ja nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi 1.10.2017 alkaen. Moision nimitys syventää Milttonin ymmärystä yritysten yhteiskunnallisen toimintaympäristön muutoksesta ja vastuullisuuden liittämisestä kaikkeen toimintaan.

 

Moisio tuo Milttonille vahvan osaamisensa politiikasta, työmarkkinajärjestöistä ja kuntapäätöksenteosta. Moisio siirtyy Milttoniin työmarkkinakeskusjärjestö Akavasta, jossa hän on työskennellyt yhteiskuntavaikuttamisen parissa. Moisio on toiminut aiemmin myös ympäristöministeri Ville Niinistön sekä työministerien Anni Sinnemäen ja Tarja Cronbergin erityisavustajana sekä vihreän ministeriryhmän erityisavustajana. Moisio on kaupunginvaltuutettu Helsingissä ja toiminut kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja eri lautakuntien jäsenenä vuodesta 2004.

 

”Toimintaympäristön jatkuva muutos haastaa paitsi asiakkaitamme, myös meitä itseämme. Siksi kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja vahvistamme entisestään vakuuttavaa tiimiämme Elinan kaltaisella huippuosaajalla. Elinan valloittava persoona, hänen kokemuksensa politiikasta yhtenä vihreiden keskeisenä strategina ja vahva osaaminen työmarkkina- ja kaupunkipolitiikasta kirittää meitä yhä kovemman tasoiseen strategiseen neuvonantoon”, sanoo Miltton Networksin toimitusjohtaja Eeva Kalli.

 

Moisiolla on laaja ymmärrys työelämän murroksesta, ja hän tuo mukanaan arvokasta kokemusta yritysten toimintaympäristön muutoksesta ja sidosryhmien kasvavista odotuksista.

 

”Vastuullinen johtaminen ja viestintä vaativat yrityksiltä laaja-alaisen yhteiskunnallisen kehityksen ennakointia. Uskon oman kokemukseni yritysten toimintaympäristöstä vahvistavan tätä ajattelua ja tuovan siihen uutta näkökulmaa. Näen Milttonin laajana yhteisönä, joka auttaa organisaatioita kaatamaan keinotekoisia raja-aitoja viestinnän, vaikuttamisen, markkinoinnin ja ydinliiketoiminnan väliltä, ja olen innoissani päästessäni osaksi Pohjoismaiden mielenkiintoisinta viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota”, toteaa Moisio.

 

Milttonin vaikuttajaviestinnän asiantuntijajoukko muodostaa vaikuttamisen asiantuntijoiden tiiviin verkoston Helsingissä, Brysselissä, Tukholmassa, Tallinnassa ja Washingtonissa.

 

Lisätietoja: 

Eeva Kalli
Toimitusjohtaja, Miltton Networks
eeva.kalli(at)milttonnetworks.fi
+358 44 355 4400