Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nyt jos koskaan

On ollut valtavan hienoa olla tekemässä viime vuosina vihreää käännettä Helsingissä. Olemme rakentaneet uusia koteja, pyöräteitä ja raitiotielinjoja. Torjuimme päivähoitoon vaaditut leikkaukset. Perustimme metsäisen suojeluverkoston. Käänsimme energiantuotannon suunnan kestävämmäksi. Rakennamme Tanssin talon ja hienon keskustakirjaston. Hyväksyimme yleiskaavan, joka auttaa taittamaan asuntojen hintojen nousun, suojelee luontoa ja tukee yritysten kasvua Helsingissä. Toivotamme uudet helsinkiläiset tervetulleeksi.

Nyt näyttää todella jännittävältä: vihreistä voi tulla Helsingin suurin puolue näissä kuntavaaleissa. Olen ollut ehdolla useissa vaaleissa, ja tunnelma kadulla kampanjoidessa ei ole koskaan ollut näin hieno. Ihmiset ovat tulleet kiittämään työstämme hädänalaisten, luonnon ja lasten hyväksi.

Tätä työtä haluan jatkaa.

Seuraavan neljän vuoden aikana haluan, että autamme opettajia ottamaan kouluissamme digiloikan. On varattava rahat peruskorjauspakettiin, jolla saadaan lapsille ja opettajille terveelliset työtilat. On otettava käyttöön uusia tapoja turvata kaikille lapsille lähipäiväkoti kaupungin kasvaessa.

Haluan rakentaa uusia koteja joukkoliikenteen äärelle. Lisää rakentamalla saamme pysäytettyä asuntojen hintojen nousun. Myös vanhan keskelle voi rakentaa, kunhan se tehdään luontoa kunnioittaen ja asukkaita kuunnellen.

Haluan auttaa yrityksiä löytämään Helsingin mahdollisuudet. Houkutellaan osaajia kaupunkiin ja lisätään muuntautumiskykyisiä toimitiloja hyvien liikenneyhteyksien varrelle.

Haluan vaalia merellistä luontoamme, upeita metsiämme ja puistojamme.  Ne ovat minulle ja perheelleni tärkeitä virkistäytymisen ja liikunnan paikkoja.

Nyt päätetään Helsingin tulevaisuudesta. Olethan sinäkin mukana?

2 kommenttia
 • Vihreitä vaaliteemoja
  08.04.2017

  Vaalikirjoitukset ovat alkaneet muistuttaa entistä enemmän kiinteistövälittäjien ilmoituksia, kun kirjoituksissa rakennetaan koteja asuntojen sijaan ja kaupungin viheralueita raskaalla kädellä karsiva yleiskaava rakentaa metsäisiä suojeluverkostoja ja suojelee luontoa.

  Toivotaan Elinalle kuitenkin onnea vaaleihin. Pahempiakin ehdokkaita puolueesta kyllä löytyy. Helsingissä on aika vaikea päättää, ketä äänestää jos haluaa säästää kaupungin metsät ja viheralueet rakentamiselta.

  • Elina
   08.04.2017

   Yleiskaavassa oli monia itselleni vaikeita kohtia, kuten Keskuspuiston reuna Maunulan ja Pirkkolan kohdalla tai vaikkapa Ramsinniemi. Mutta siinä päätettiin myös paljon hyvää: metsäinen suojeluverkosto ja viheryhteyksien merkitseminen lainvoimaiseksi. Kiitos sinulle tsempistäsi, ja toivottavasti löydät hyvän ehdokkaan vihreiden listalta!