Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Äänestä nroa 976, koska…

Posted on Ei avainsanoja 0

Kaupungin pitää muuttua ihmisen elämän mukana. Kaupungin pitäisi helpottaa elämää.

Kohtuuhintainen koti. Helsingissä on oikeus asua elämäntilanteesta ja varallisuudesta riippumatta. Uusille asuinalueille tarvitaan erityisesti perheasuntoja.

Palveluja lähellä. Kirjastoon, neuvolaan, kouluun ja päiväkotiin pitää päästä kävellen tai nopeasti joukkoliikenteellä. Kaupungin talouden on pysyttävä vakaana, jotta lähipalvelut voidaan taata.

Lisää Baanaa. Sujuva joukkoliikenne tarvitsee tuekseen ruuhkamaksut ja halvat lipunhinnat. Pyöräilykaupunkiin tarvitaan kattava pyörätieverkosto ja pyörätaskuja.

Reilu työnantaja. Helsingin pitää olla toiminnassaan reilu, oikeudenmukainen ja ennustettava. Nuorten kesätyöpaikat, maahanmuuttajien ja vajaakuntoisten työllistymisen auttaminen maksavat itsensä takaisin.

Erilaisten oma. Helsinkiin mahtuu niin mummojen kuin vauvojenkin meininkiä – se voi myös olla entistä suvaitsevampi ja monikulttuurisempi.

Minä olen toisen kauden vihreä valtuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Kahden lapsen äiti ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n puheenjohtaja.

Ehdokasnumeroni on 976. Sunnuntaina 28.10.2012 on kunnallisvaalipäivä. Kiitos äänestäsi!