Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kehu ehdokas nro 976

Posted on Ei avainsanoja 0

Näin vaalien alla olen saanut muutaman sellaisen kehaisun, jotka minun on pakko jakaa kanssanne.

”Elina on aikaansaava ja asiantunteva päättäjä, joka saa asioita tapahtumaan. Erityisavustajanani hän on osoittanut sellaista lahjakkuutta, että siitä on varmasti helsinkiläisillekin paljon hyötyä.” Vihreiden puheenjohtaja, ympäristöministeri Ville Niinistö

”Elina seuraa yhteiskunnallisia tapahtumia kiinteästi ja tekee pontevasti työtä paremman kaupungin puolesta. Hän on ahkera ja ottaa politiikan tosissaan, mutta elää myös ihan tavallista sosiaalisen ja aktiivisen vihreän helsinkiläisen arkea. Elinan äänestäminen tuntuu jälleen juuri oikealta ratkaisulta!” Anna-Kaisa Hakkarainen, Potsdam, Saksa.

”Elina Moisio on nopeälyinen talousosajaa, kuuntelee, neuvottelee ja perehtyy.”  Tolkku blogissaan.

Hyviä syitä kirjoittaa sunnuntaina äänestyslappuun numero 976!