Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Säätämistä kaupunginhallituksessa

Posted on Ei avainsanoja 0

Saimme läpi ehdotuksen että joukkoliikenteen lippujen hinnat eivät nouse yleistä kustannustason nousua enempää. HSL ehdotti suurempaa hintojen korotusta. KHssa rintamassa olivat demarit, vihreät, vasemmistoliitto ja persu. Nythän sitten käytännössä päätetään osana budjettia, että paljonko Helsinki laittaa kuntarahaa HSL:lle tätä tarkoitusta varten. Lisäksi saatiin sellainen kirjaus HSL:lle että Helsinki ei kannata tarkastusmaksun nostamista sataseen. Juuri saatiin pysäköintivirhemaksu ja tarkastusmaksu samalle tasolle, niitä ei ole syytä erottaa toisistaan. LIsäksi kahdeksankymppiä on kyllä ihan liikaa sekin jo.

Sen sijaan farssia näyteltiin kun Koti Kaupungissa -yhdistyksen poikkeamislupahakemusta käsiteltiin. Esittelijä veti asian lopulta listalta pois äänestyksen jälkeen. Jätkäsaaresta piti tulla autoton kaupunginosa ja nyt kun yksi yhdistys haluaisi toteuttaa puolet merkityistä autopaikoista, nousee siitä kaamea äläkkä. Kärpäsen kakan kokoinen juttuhan tämä on: 46 autopaikan sijaan taloon tulisi 24. Samalla luodaan käytäntöä sille, miten omatoimirakentamista, yhdistysten ja ihmisten hankkeita Helsingissä kohdellaan. Nyt ei näytä kamalan hyvältä tämä byrokratiakoneiston pyöritys. Ja olen kyllä sitä mieltä, että kyse on vain poliittisesta kiusanteosta, sillä hankkeessa on muutama vihreä vaikuttaja mukana. Reilu meininki!

Alkaa vahvasti tuntua siltä, että kokoomuksen itseriittoisuus alkaa olla historiallisella tasolla. Eivät taida enää tarvita muita puolueita kumppaneikseen.

 

]]>