Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vihreä linja valittiin palveluverkkotyöhön

Posted on Ei avainsanoja 0

Kaupkaupunginhallitus ei hyväksynyt eilen säästölistoja, eikä Pajusen listaa.  Palveluverkkouudistuksen jatkovalmistelun perustana on nyt lakkautusten sijaan palvelutarpeiden ja tilojen yhteiskäyttömahdollisuuksien selvittäminen. Ehdottamani päätösmuotoilu sai lopulta koko kaupunginhallituksen tuen.

Tämä on ollut tavoitteemme alusta asti. Nyt lautakunnat pääsevät aivan puhtaalta pöydältä miettimään ja ehdottamaan, miten ne näkevät palveluverkon kehittämisen tulevaisuudessa. Lisäksi asukkaiden kuuleminen järjestetään. Tatrkoitus on myös saada aikaan koulutilojen iltakäytön periaatteet vuoden loppuun mennessä.

Hirveän huonosta prosessista on ehkä vielä saatavissa jotain järkeviä lopputuloksia, jos yhteiskäyttö ja koulutilojen iltakäyttö etenee.

 

]]>