Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Uusi vuosi – vanhat aiheet

Posted on Ei avainsanoja 0

Maanantaina kaupunginhallitus pureskelee palveluverkkoasiaa. Edelleenkin ehdotuksesta puuttuu paljon: tilojen todellinen uudelleenkäyttömahdollisuudet, yhteiskäytön ratkaisut. On jotensakin käsittämätöntä, että esimerkiksi kouluja ei saada iltaisin muiden hallintokuntien käyttöön. Esteenä ovat kuulemma se, miten kustannukset jaetaan, kuka vastaa illalla turvallisuudesta ja vaikkapa vahtimestareista. Aivan hallinnollisia esteitä! Ei mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Juuri eilen kuulin, että Katajanokalla on mainio liikuntahalli, josta saa vuokrata vuoroja. Mutta joka on auki talviaikaan eli puoli vuotta vuodesta. Vaikka asukkailla riittäisi halua käyttää tiloja enemmänkin. Ja miksei yksityisilläkin! Siellähän voisi tarjota vaikka mitä palveluja.

Kunnallispolitiikassa mukana olo vahvistaa käsitystäni siitä, että hallinto on muutoksen este. Mustasukkaisuus omista tiloista, rahoista ja ihmisistä. Vaikka ne ovat kaikki kuitenkin loppujen lopuksi kuntalaisten tiloja, rahoja ja ihmisiä. Jokaisen meistä siis.

]]>