Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mahtavaa!

Posted on Ei avainsanoja 0

Kaksi paikaa on enemmän kuin vaalivoitto. Heidi Hautala ja Satu Hassi ovat kokeneita eurooppalaisia poliittikkoja, jotka todella laittavat Euroopan raiteilleen. Kaikki vihreät ehdokkaat tekivät hurjasti töitä menestyksen eteen.

Vihreiden vaalivoittoa oli hieno seurata läpi koko Euroopan. Ryhmä nousi merkittävään asemaan parlamentissa, ellei jopa vaa’ankieleksi. Ruotsi, Ranska – mainiota nousua kannatuksessa.

Minusta vihreiden vaalivoitto näyttää todeksi sen, että suvaitsevainen, ekologinen arvomaailma saa kannatusta. Mitä enemmän perussuomalaiset menestyvät, sitä enemmän menestyy  myös puolue, joka selvästi on heidän vastakohtansa vaikkapa ulkomaalaispolitiikassa.

Vihreiden kannatus Helsingissä oli 25 %. Tästä on hyvä jatkaa kaupunkipolitiikkaa!

 

]]>