Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Päätön päätös peruttiin, onneksi

Posted on Ei avainsanoja 0

Liikuntavirasto päätti aikaisemmin uimastadionin auki vuoden loppuun asti. Nyt kuulimme iloisen uutisen, että samainen virasto on päättänyt perua tämän mielettömän hankkeen.

Hanke oli kallis, maksoi yli 300 omakotitalon lämmityksen verran eli käytännössä 300 000 euroa. Ja siinä ei ole vielä edes henkilöstökuluja mukana.  Vastaavalla rahalla voisi juhlia 90-vuotiasta liikuntavirastoa vaikkapa jakamalla ilmaislippuja uimahalleihin, lisäämällä avantouintipaikkoja ja telttasaunoja tai pitämällä Yrjönkadulla kuutamouintia.

Tuolla aikaisemmassa kirjoituksessani arvelin, että julkisen painostuksen tuloksena liikuntatoimi joutuu peruuttamaan päätöksestä. Nythän niskassa ovat vielä ensi vuoden osalta aika nopeasti pahentunut taloustilanne.

]]>