Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Piirun verran parempi maailma

Posted on Ei avainsanoja 0

Valtuusto hyväksyi juuri kolme ponttani, joihin odotan kyllä hyviä vastauksia aikanaan hallintokoneistolla. Kokouksessa päätettiin lopullisesti Maankäytön ja asumisen ohjelmasta, josta tällä blogissa on keskusteltu.

Ponsista ehkä tärkein oli Sipoonkorpea koskeva:

Valtuusto edellyttää, että kaupunki on aloitteellinen valtion suuntaan kaupungin Sipoonkorvessa omistamien maiden maanvaihtoneuvottelujen aloittamiseksi edistääkseen kansallispuiston syntymistä.

 

On totisesti aika saada se kansallispuisto aikaiseksi!

 

Kokouksesa käsiteltiin myös kaupungin kansainvälisen toiminnan strategiaa. Puhuin työperäisestä maahanmuutosta. Tutustuin tässä taannoin yritykseen, joka Kiinassa rekrytoi asiakasyrityksilleen työvoimaa. He perehdyttävät ensin Kiinassa suomalaiseen järjestelmään ja myös paikan päällä Suomessa. Suomessa kerrotaan uuden kotikaupungin käytännöistä ja varmistetaan, että ihminen kotiutuu uudelle paikkakunnalle. Ihan mahtavaa toimintaa!

]]>