Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Uuden vuoden puheita ja lupauksia!

Posted on Ei avainsanoja 0

Jussi Pajunen veti kuntaliitoskortin hihastaan. Olen kyllä ihan sataprosenttisen samaa mieltä, että pääkaupunkiseudun kunnat tulisi yhdistää. Mutta en ole kovin optimistinen etenemisen suhteen. Espoolla on kovat piipussa, eikä siellä tulla vastaan oikein missään aloitteissa. Vantaa ja Helsinki varmasti toteutuu, jo lähivuosina, mutta Espoo jatkaa hajautuneen, epäekologisen kaupunkinsa rakentamista. Viisautta sinne vaan uudelle vuodelle.

Presidentti puhui yhteisvastuusta, ilmastonmuutoksesta, lapsista ja Itämerestä. Hyviä aiheita, mutta pakko sanoa, että hieman kuluneita aiheita.

Itse tein yhden uudenvuodenlupauksen. Lisää aikaa, vähemmän roinaa. Yritän kiiruhtaa hitaammin, vapauttaa enemmän aikaa ystäville ja läheisille. Ja vähentää ostamista, kaiken ostamista, ja selvittää entistäkin tarkemmin tuotteiden alkuperän ja ekologisuuden.

Huomenna alkavat työt ja katsotaan, miten hitaasti kiiruhtaminen onnistuu…

]]>