Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pena vai Ode…

Posted on Ei avainsanoja 0

Pitäisi valita apulaiskaupunginjohtaja. Vastakkain ovat demareiden ehdokas Penttilä ja vihreiden ehdokkaan Ode Soininvaara. Kokoomus ei ole vielä sanonut juuta eikä jaata omasta kannastaan, joka on ratkaiseva.

Vaalien jälkeen kolme suurta ryhmää ovat sopineet kaupunginjohtajien paikkojen voimasuhteista. Kokoomuksella on kaksi, demareilla on kaksi ja vihreillä yksi.

YTV:n johtaja Penttilä on varmaan ihan pätevä, mutta hänellä on yksi puute. Hän on mielikuvitukseton hallinnoija. Kaupunkisuunnittelun ja kiinteistötoimen johtajan pitäisi olla visionääri, ajattelija ja välillä vähän hulluttelijakin, jotta kaupungista tulee mielenkiintoinen ja jännittävä.

Odessa on varmasti enemmän sitä puolta. No, ei auta itku markkinoilla. Pitää voittaa seuraavat kunnallisvaalit, sitten on aika pistää valtasuhteet uusiksi, nimittäin vihreiksi!

]]>