Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kuppasta Korpinen!

Posted on Ei avainsanoja 0

Eilen kiiri tieto korviin, että apulaiskaupunginjohtaja Korpinen jättää paikkansa Helsingin kaupungin johdossa. Hieman ihmetyttää moinen siirto, sillä Korpinen olisi voinut jatkaa tehtävässään vuoteen 2012 asti. Ettei vain olisi korvaan kuiskuteltu, että kannattaa jättää pesti ennen kunnallisvaaleja. Demareita nimittäin odottaa rökäletappio ja sitä myötä myös keskeisten johtajien paikkojen menettäminen.

Kun edellistä apulaiskaupunginjohtajaa juuri muutama kuukausi sitten valittiin, muut ryhmät tunnustivat, että vihreillä on johtajistossa aliedustus. Onkin aika asettaa oma ehdokas Korpisen paikalle. Vihreillä on monta hyvää ehdokasta, kuten vaikkapa Otto Lehtipuu tai Osmo Soininvaara.

Sitä paitsi, en voi olla moittimatta sitä, että Korpinen jää eläkkeelle 63-vuotiaana. Terveeltä vaikuttava mies olisi voinut jatkaa pidempäänkin.

]]>