Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Naurattais, ellei itkettäisi

Posted on Ei avainsanoja 0

Uskomaton farssi tämä Sipoota koskevan päätöksen tekeminen valtakunnan hallituksessa. En voi ymmärtää tulkintaa, jonka mukaan asiasta mielipiteen esittänyt ministeri olisi jäävi päättämään asiasta. Samalla logiikalla kaikki ministerit, jotka ikuna ovat sanoneet mitään sosiaaliturvasta, eivät saisi olla päättämässä sosiaaliturvan uudistusta koskevista asioista.

Täysin ymmärrettävää, että helsinkiläiset kaupunginvaltuutetut hallituksessa jääväävät itsensä, mutta muutoin tämä juttu alkaa jo saada uskomattoman koomisia piirteitä. Ymmärrän pääministerin huolen siitä, ettei kiistanalaisesta jutulle tulisi tarpeettomia valitusperusteita. Voisin tosin vannoa, että oli päätöksen lopputulos mikä tahansa, siitä valitetaan joka tapauksessa.

Kyse on kuitenkin merkittävästä asiasta. Pääkaupunkiseudun kasvu itään on pysähtynyt liian kauan aikaa sitten. Helsinki omistaa merkittäviä maa-alueita Sipoosta ja lopputulos antaisi mahdollisuuden kehittää koko pääkaupunkiseutua yhtenäiseksi, ekologisemmaksi ja kiinteämmäksi työssäkäynti- ja asumisalueeksi.

Tänä viikonloppuna Provinssirockissa Seinäjoella on ensimmäistä kertaa Suomessa suosikkilaulajani Tori Amos. Mieletön laulaja ja lauluntekijä!

]]>