Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Erityistä avustettavaa?

Posted on Ei avainsanoja 0

Nimitys työministeri Cronbergin erityisavustajaksi varmistui ja olen tarttumassa innolla työhön! Työministeriö on tuttu paikka, olin siellä töissä muutama vuosi sitten hallituksen Työssä jaksamisen ohjelmassa. Haasteita riittää kyllä, eikä vähintään aikataulu, jolla työministeriö yhdistetään uuteen suureen työ- ja elinkeinoministeriöön.

Kiitokset kaikille onnittelijoille, hieno haaste edessä!

Muita nimityksiä tänään, poiminta uutisesta STT:ltä:

Työministeri Tarja Cronbergin poliittiseksi valtiosihteeriksi on nousemassa yhteiskuntatieteiden maisteri Katariina Poskiparta. Hän työskentelee nykyisin Vantaan kaupungin asukaspalvelujohtajana.Oikeusministeri Tuija Braxin (vihr.) erityisavustajiksi tulevat oikeustieteen kandidaatti Kirsi Pimiä ja yhteiskuntatieteiden kandidaatti Ari Heikkinen. Ministeriryhmän erityisavustajaksi nimitetään yhteiskuntatieteiden maisteri Tarja Parviainen. Hänet sijoitetaan työministeriöön.

 

]]>