Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mestariluokasta metropoliin

Posted on Ei avainsanoja 0

Mestariluokkaa. Toivottavasti mahdollisimman moni edustaja pääsee katsomoon, ennen kuin joutuu vaaleissa meidän nuorempien pudottamaksi. Loistavien roolitöiden lisäksi tekee hyvää nähdä, miksi poliitikkojen ei pidä ruveta opettamaan säveltäjille säveltämistä. Suosittelen näytelmää! Teatteri on hyvä esimerkki kulttuuripalvelusta, joka ulottuu laajemmalle kuin yhden kunnan rajojen sisälle. Tuntuu aivan luontevalta, että palvelut mietitään koko pääkaupunkiseudulle ja laajemminkin. Monissa muissa palveluissa ajattelu pysähtyy kunnanrajalle. Tuloksena on tehottomuutta, huonoa palvelua kuntalaiselle, huonoa yhdyskuntarakennetta, ympäristön kuormitusta ja kilpailua väärissä asioissa. Suomen järkevimmän kuntaliitoksen voisi tehdä pääkaupunkiseudun metropolialueella. Kaikki hyötyisivät, vaikka muutama virkamies ja luottamusmies menettäisikin komean tittelin. Hyvinvointipalveluista voidaan nauttia tulevaisuudessa, kun ne tuotetaan järkevillä alueilla, kehitetään uusia tapoja toimia, otetaan opiksi muiden hyvistä kokemuksista ja pidetään yhteiskunta elinvoimaisena. Hyvinvoinnin salaisuus on: uskalla olla rakastumatta vanhoihin rakenteisiin!
]]>