Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pöytä on katettu, voi äänestää

Posted on Ei avainsanoja 0

Nyt se on sitten mahdollista, äänestäminen. Ennakkoäänestys alkoi tänään. Jos olet jo huomannut, että haluat muutosta asioiden hoitoon, haluat työelämän uudistuvan arjen hallintaa tukevaksi, talouden kehittyvän kestäväksi ja nykyaikaiseksi ja tasa-arvon toteutuvan, voit käydä kirjoittamassa ennakkoäänestyspaikoissa lippuun numeron 49. Jos haluat vielä harkita, tutustu kotisivujeni ja blogini kautta ajatuksiini. Myös vaalikoneista saat paljon irti, varsinkin kun luet vastausten perustelut. Ja jos haluat äänestää arvokkaasti vasta varsinaisena vaalipäivänä, sekin on mahdollista. Jatkan kampanjointia vaaleihin asti, joten tule juttelemaan tai ota yhteyttä!

Tänään minut ja ohjaaja Visa Koiso-Kanttilan voi tavata Elokuvasäätiön auditoriossa klo 18. Esitämme vihreiden nuorten naisehdokkaiden kanssa Visan uuden dokumentin talvinen matka. Kanavakatu 12, vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

]]>