Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kuningas, kuningatar ja melkein presidentti

Posted on Ei avainsanoja 0

Tämän vuoden Oscar-palkitut kuulostavat lastensadun päähenkilöiltä: parhaasta miespääosasta palkittiin The Last King of Scotlandin pääosan esittäjä, naispääosasta The Queenin pääosan esittäjä. Parhaana dokumenttielokuvana sentään palkittiin melkein presidentin eli Al Goren Epämiellyttävä totuus. Ilmastopolitiikka on siitä hankalaa, että siinä pitää olla johdonmukainen. Ei voi vaihtaa kantaa päivästä toiseen niin kuin monissa näiden vaalien kampanjoissa: yhtenä päivänä ollaan niin ilmastoehdokkaita että ja seuraavana luvataan halpaa energiaa kaikille. Minäkin yritän olla johdonmukainen. Tänään olen sitä mieltä, että tuleva eduskunta voi tehdä paljon helpottaakseen työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Huomenna julkistan tutkimuksen samasta aiheesta. Palataan siis huomenna asiaan.

]]>