Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Yhdenvertaisuus ei tunne rajoja

Posted on Ei avainsanoja 0

Minulle yhdenvertaisuus on sitä, että kaikilla ihmisillä on yhdenvertaiset mahdollisuudet koulutukseen, työhön ja palveluihin. Yksinkertaisimmillaan se on erilaisuuden kunnioittamista ja hyväksymistä. Vuosi 2007 on yhdenvertaisten mahdollisuuksien teemavuosi Euroopassa. Siksi yksi vaaliteemoistani on Tasa-arvo: yhdenvertaisuus on yhteiskunnan muutosvoima.

Meillä oli eilen keskustelutilaisuus yhdenvertaisuudesta Vanhalla. Aihe kun on tärkeä yli puoluerajojen, keskustelussa oli itseni lisäksi Tiia Aarnipuu (vas), Tarja Kantola (SDP), Nina Suomalainen (kok). Vanhalla oli 20 ihmistä ja kahden tunnin keskustelu suorastaan lensi. Yleisö oli mahtavaa! Itse puhuin työelämän tulevaisuudesta, miltä yhdenvertaisen ja monimuotoisen työelämän tulevaisuus näyttäytyy. Teinhän aiheesta tutkimuksen äskeittäin. 

Muitakin hyviä uutisia! Bonnierin Vuoden Journalistinen Uudistus -sarjassa on ehdolla Spektr Nedeli. Tämä suomenvenäläinen viikkosanomalehti on loistava! (katso kirjoitus aikaisemmin tästä blogista)

]]>