Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tervetuloa pulkkamäkeen

Posted on Ei avainsanoja 0

Metallia ja mäenlaskua. Tähän viikonloppuun sopivat sekä Finnish Metal Expo Kaapelitehtaalla että laskiaisrieha Sinebrychoffin puistossa. Kuka vielä väittää, että Helsingin kaupunkikulttuuri on tylsää ja väritöntä? Sain vieraita Pohjanmaalta ja heidän yllytyksestään suuntasimme Kaapelitehtaalle perjantaina. Metallifestareilla jyrisivät mm. Moonsorrow ja Suburban Tribe. Moonsorrowia oli minulle aikaisemminkin kehuttu, mutta nyt voin vahvistaa sen: loistava! Entiset kämppikseni aikoinaan tutustuttivat minut metallin saloihin ja vaikka se ei kuulukaan jokapäiväiseen äänimaailmaani, piristää se sopivina annoksina kummasti. Nyt puolenpäivän jälkeen olemme Koffin puistossa jakamassa lämmintä mehua ja pullaa ulkoilijoille. Tervetuloa juttelemaan!

]]>