Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mikä äänestäjällä mielessä?

Posted on Ei avainsanoja 0

Vielä on auki, mikä on näiden vaalien ratkaiseva teema. Ilmastonmuutos olisi hyvä vaihtoehto, koska se on oikeasti iso kysymys, jonka ratkaisemisessa suurin vastuu on poliittisella järjestelmällä. On tavallaan hienoa, että isotkin vallanpitäjät ovat heränneet ilmiöön nyt, vaikka kansalaisjärjestöissä sitä on yritetty  nostaa esiin jo parikymmentä vuotta. Paljon ikävämpi vaihtoehto on, että huomio keskittyy muutamaan johtavaan poliitikkoon ja heidän luonteenpiirteisiinsä. Tietenkin on tärkeää miettiä, millaisia johtajia valitsemme, mutta kun politiikassa on silti enemmän kyse asioista kuin missikisoista. Yksi hyvä mittari on katsoa, millä hakusanoilla ihmiset ovat päätyneet nettisivuilleni. He ovat etsineet hakukoneilla tietoa itseään askarruttavista kysymyksista ja halunneet katsoa, mitä sivuillani niistä sanotaan. Tässä kuussa ihmisten mieliä ovat vaivanneet mm. seuraavat kysymykset: ”hyvinvointiyhteiskunta”, ”kone käynnistyy hitaasti”, ”kiinteistöstrategia helsingin kaupunki”, ”tulevaisuuden työntekijä”, ”hyppyrin rakentaminen”, ”second-hand iltapukuja” sekä ”poliisin tekemät laittomuudet”. No, ehkä pitää kuitenkin luottaa omiin arvioihin. Ensi viikolla arvotaan vaalien ehdokasnumerot. Sen jälkeen kampanja voi kiihtyä: omalla numerolla ja omilla teemoilla.

]]>