Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lipposen äijä-ärinät

Posted on Ei avainsanoja 0

Ydivoimalobbari-Lipponen jäi kiinni verekseltään. Tämän päivän hesarista voi nähdä, miten Lipponen siteeraa lähes sanatarkasti ydinenergia-alan edunvalvontajärjestön Foratomin tavoitteita ollessaan puhemiehen statuksella puhumassa Varsovassa.

Lipponen suostui vastamaaan _yhteen_ toimittajien esittämään kysymykseen eilen, joten häneltä ei voinut kysyä toisesta esiin tulleesta seikasta eli vaalirahoituksen avoimuudesta. Heidi Hautala totesi sen tosiasian, että Transparency International on moittinut meitä, sillä puolueiden rahoitus ei meillä lainkaan kestä päivänvaloa. Näin varmasti on joidenkin kohdalla. Mielestäni kaikkien puolueiden pitäisi julkistaa kaikki rahoituksensa lähteet.

]]>