Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Soita, Vanhanen

Posted on Ei avainsanoja 0

Minusta tuli tänään aamulla hetkeksi keskustamyönteinen ihminen. Perustaltani ehkä olenkin sitä jollain tapaa, sillä suvussani on vannoutuneita keskustalaisia. Minulla _on_ se kuuluisa Pihtiputaan mummo, paitsi että hän asuu Viitasaarella. Ihana isoäitini kannustaa keskustalaisia henkeen ja vereen, paitsi aina kun voi kannustaa minua. Silloin käy muukin vihreä väri.

Mutta siis keskustalaisuuteen. Vanhanen ilmoitti tänään, että vihreät kelpaisivat keskustalle mainiosti hallituskumppaniksi, olisivat kelvanneet jo viimeksikin elleivät demarit olisi torpanneet ajatusta. En ole oikein koskaan pitänyt Don Heinäluomasta ja voin sanoa, ettei tämä kyllä edesauttanut asiaa.

Soita, Vanhanen, niin sovitaan sopivasta hallitusohjelmasta. Soita kuitenkin virka-aikaan, pliis. Älä ainakaan laita tekstaria. Sitä odotellessa ajattelin varmistaa, että vihreät voittavat nämä tulevat vaalit. Hyvältä näyttää, sillä uusimmat kyselyt lupaavat vihreille viidettä paikkaa Helsingistä. Vaalivoitto on tulossa!

]]>